| הזהרו מ-Phishing באדוורדס |
|
|
|
במהלך סוף השבוע החלה מתקפה של נסיונות phishing באדוורדס, משתמשים רבים דיווחו כי שקיבלו מכתבים מזוייפים, לכאורה בשם גוגל. המכתבים מבקשים מהמשתמש להכנס לאדוורדס דרך לינק המופיע במכתב ולעדכן את פרטי החיוב שלו, אך הלינק, שנראה כאילו שייך ל-Google.com אינו קשור לגוגל כלל. אם המשתמש ילחץ על הלינק ויכניס את המידע הנחוץ לצורכי חיוב הוא עלול לקבל הפתעה לא נעימה כשיראה את פירוט חיוב האשראי הבא שלו. שימו לב לדוא"ל שנראה כך: Dear Google AdWords Customer! In order to update your billing information, please sign in to your AdWords account at https://adwords.google.com, and update your billing information. Your account will be reactivated as soon as you have entered your payment details. Your ads will show immediately if you decide to pay for clicks via credit or debit card. If you decide to pay by direct debit, we may need to receive your signed debit authorization before your ads start running, depending on your location. If you choose bank transfer, your ads will show as soon as we receive your first payment. (Payment options vary by location.) Thank you for choosing AdWords. We look forward to providing you with the most effective advertising available. Sincerely, המכתב אמנם נראה רשמי מאוד, אך הקישור שנמצא בו מוביל בעצם לכתובת אחרת - קרא עוד: http://news.k.co.il/20080324_adwords-phishing/. |
| < קודם | הבא > |
|---|